Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa uusille sivuillemme

  • antti 

Tervetuloa tutustumaan Kokkolan ladun uudistettuihin nettisivuihin! Toivottavasti uudistukset ovat mieluisia. Otamme mielellämme palautetta vastaan uusista nettisivuiltamme ja toiminnastamme Yhteystiedot -linkin kautta.

Kaikki yhdistyksen asiat löytyvät yläpalkissa olevien linkkien takaa. Tulevat tapahtumat löytyvät Tapahtumat-linkistä. Tapahtumiin on lisätty myös suora linkki Facebookin puolelle, josta voit seurata ajankohtaista tiedottamista.

Vuokravälineet ja ohjeet vuokraukseen on listattuna Välinevuokraus-linkin taakse. Löydät linkeistä myös lisätietoja Rastimajan toiminnasta ja Kokkolan Ladun vuokramökit.

Etusivulta löytyy nyt myös uusi blogiosio, johon nostamme esille ajankohtaisia asioita. Olisi tosi kiva jos jäsenistökin innostuisi kirjoittamaan juttuja blogiin! Voit olla tästä yhteydessä suoraan puheenjohtajaan. Löydät sähköpostin Yhteystiedot-linkin takaa.

Laita seurantaan myös meidän Facebook sivut osoitteessa facebook.com/kokkolanlatu/ ja Instagram https://www.instagram.com/kokkolanlatu/