Siirry suoraan sisältöön

Kokkolan ladun uutiskirje syksy 2022

  • antti 

syyskuu 2022

Puheenjohtajan tervehdys – ihanan kuulasta syksyä!

Värikäs ruska ja kauniit syyspäivät hellivät meitä ulkoilijoita. Syksy on retkeilyn kulta-aikaa ja olemme kasanneetkin tosi kivan paketin erilaisia retkiä ja tapahtumia teidän jäsenten iloksi. Toivottavasti nähdään siellä!

Pidämme 1.11. ylimääräisen vuosikokouksen, jossa käsittelemme mm. Suomen Ladun jäsenmaksukorotuksia ja niiden vaikutuksia Kokkolan Ladun jäsenmaksuihin. Vuosikokouksen yhteydessä pidämme myös retkiruokaklinikan, jossa kerron omia kokemuksiani vaellusruokien suunnittelusta, valmistelusta ja valmistamisesta. Kuivia ruokajuttuja siis tiedossa. Muista ilmoittautua kokoukseen!

Muistakaa hyödyntää jäsenille tarkoitettuja vuokravälineitä. Vuokravälineillä pääsee helposti retkeily- ja vaellusharrastukseen kiinni ilman suuria investointeja. Kokkolan Ladun vuokravälineet on hankittu laadukkailta valmistajilta ja ne ovat käytössä testattuja. Voit milloin vain kysellä vinkkejä meidän välineisiin liittyen.

Sini

Syksyn tapahtumat

Tapahtumatiedustelut Tanja Ojanperä 041 318 8400. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, eivätkä edellytä ilmoittautumista, mikäli muuta ei ole mainittu.

Su 9.10. Retki Sokojan reitillä, Lähtö klo 11.00 P-paikalta (Vanha Skrabbintie 19). Matka n. 7 km, grillausmahdollisuus kodalla omin eväin.

To 13.10. Päiväretki Harbådassa, Lähtö klo 12.00 Villa Elban P-paikalta. Helppo retki, matka noin 4 km. Grillausta omin eväin. Tiedustelut Joonas / 0500 759 720.

To 27.10. Otsalamppukävely Trullevissa, Lähtö klo 18.00 P-paikalta (Trullevintie 112). Matkan kokonaispituus n. 6 km. Rastimajan kodalla nuotiopannukahvit.

Su 16.10. Ulkoilupäivä uudistetulla Trullevin reitillä & Rastimaja avoinna. Lähde tutustumaan Trullevin ulkoilureittiin, pyöräillen, kävellen tai vaikkapa lastenvaunuilla! Rastimajan kahvio avoinna klo 11.00-15.00 Majalle pääsee myös autolla. Maksutapa käteinen tai MobilePay. Sunnuntain kävijöiden kesken arvontaa!

Ma 17.10- pe 21.10. Rastimajan kahvio avoinna joka päivä klo 11.00-15.00. Maksutapa käteinen tai MobilePay.

Ti 1.11. Kokkolan ladun ylimääräinen syyskokous. Paikkana Kokkolan Pääkirjaston Hongell-sali 1. kerroksessa. Ilmoittaudu mukaan Facebookissa tai vastaamalla tähän sähköpostiin. Ilmoittautuneille kahvitarjoilu. Kokouksen alkuun klo 17-18 Sini Sangi pitää kaikille avoimen retkiruokaklinikan ja kertoo mm. retkiruokien kuivaamisesta, varsinainen kokous on n. klo 18-19, tervetuloa mukaan!

Su 6.11. Retki Holmin vaellusreitillä Larsmossa Lähtö klo 11.00 P-paikalta (Norra Larsmovägen 70). Matka n. 8 km matka, laavulla grillausmahdollisuus omin eväin.

Ti 15.11. Perinteinen otsalamppukävely Laajalahdessa Lähtö klo 18.00 P-paikalta (Hietanokantie 238). Kaksi eri reittiä, lyhyempi lapsille/lapsiperheille, pidempi aikuisille. Retken päätteeksi glögitarjoilu ja makkaranpaistomahdollisuus.

Järjestämme muitakin tapahtumia ja retkiä Kokkolan ja lähikuntien alueilla. Päivämäärät ja muut tiedot tarkentuvat myöhemmin ja löytyvät nettisivuilta sekä somesta.

Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!

Välinevuokraus

Kokkolan ladun vuokravälineistä löytyy välineet monenlaiseen menoon sekä kesäisin että talvisin. Löydät vuokravälineet ja vuokrausohjeet nettisivuiltamme.

Välineitä vuokrataan Kokkolan Ladun jäsenille.

Tiedustelut kaikkien vuokravälineiden osalta:

Tanja Ojanperä, 041 318 8400, arkisin ma – pe klo 08:00 – 17:00.

Varaa väline vähintään 3 vrk ennen noutamista. Välineiden nouto ja palautus arkipäivisin.

Palauttaessasi vuokravälineitä, mainitse, jos olet huomannut jotain vikoja tai puutteita. Kaluston normaali kuluminen sisältyy vuokrahintaan.