Siirry suoraan sisältöön

Metsämörritoiminta

HOI KOLIKOK …terveisiä Metsämörriltä

Kuva: Suomen Latu

”Metsämörri -satuhahmo innostaa lapset lähiluontoon leikkimään,  liikkumaan,  ihmettelemään ja tutkimaan. Keskeistä toiminnassa on ilo, kiireettömyys ja kokemuksellisuus.” (Suomen Latu)

Metsämörritoimintaa noin kerran kuukaudessa

Kokkolan Latu ry järjestää Metsämörrin perheretkiä noin kerran kuukaudessa. Retkillä lapsi pääsee yhdessä oman tutun ja turvallisen aikuisen kanssa tutustumaan retken ohjaajan valitsemaan metsäpaikkaan ja ihmettelemään luontoa eri aistein. Yhteiset laulut, lorut ja leikit sekä jokaiselle retkelle suunniteltu ajankohtaan sopiva tehtävä muodostavat retken rungon. Tärkeä osa retkeä ovat myös omat eväät, jotka istahdetaan nauttimaan rauhassa. Aikaa jää hyvin myös omiin metsäleikkeihin ja tutkimuksiin.

Pukeudu retkelle sään mukaan ja pakkaa reppuusi eväiden lisäksi iloinen ja reipas mieli.

Retkipäivät voit tarkistaa Kokkolan Ladun nettisivuilta Tapahtumat -osiosta ja tarkemmat tiedot yksittäisistä retkistä Kokkolan Ladun facebook-sivulta.

Tervetuloa mukaan vaikka koko perhe!

Ps. Ei haittaa vaikkette pääsisi osallistumaan kaikille retkille – tulkaa silloin kun teille sopii! 😀

Lisätietoja Kokkolan Ladun Metsämörrin perheretkistä saat laittamalla viestiä MetsänMarrille eli Mari Niemelle p. nolla-neljä-nolla 525 4945

Kokkolan Latu mediassa aiheen tiimoilta

Kokkolan Ladun metsämörriohjaaja Mari Niemi ja maastopyöräilyohjaaja Tuomas Kallio kävivät Yle Kokkolan kanssa metsässä ja keskustelivat mitä kaikkea lasten (ja lastenmielisten) kanssa voi puuhata talvisessa metsässä. Käy kuuntelemassa YLE:n juttu aiheesta!