Siirry suoraan sisältöön

Kokkolan Ladun Uutiskirje joulukuu 2023

  • antti 

Uutiskirje on uudistettu, otamme mielellämme vastaan palautetta: kokkolanlatu@kokkolanlatu.fi

Vuoden 2024 mökkiviikkojen haut ovat avoinna!

Kokkolan Ladulla on mökkiosakkeet Saariselällä ja Jerisjärvellä, joita vuokrataan jäsenille. Hae mökkiviikkoa 31.12.2023 mennessä!

Hakuajat ja hinnat kullekin viikolle näet nettisivuilta mökkien kalentereista. Jos hakijoita on enemmän kuin 1, arvotaan kuka saa viikon. Viikon saajalle ja hakijoille ilmoitetaan tuloksesta muutaman viikon kuluessa hakuajan umpeutumisen jälkeen ja lähetetään ennakkomaksu 50 € maksettavaksi. Mökkivaraus vahvistuu, kun ennakkomaksu on maksettu.

Kurkkaa mökkitarjonta ja hakuohjeet:

Haluatko mukaan ladun toimintaan?

Etsimme jatkuvasti uusia aktiiveja mukaan toimintaamme. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta 16.1.2024 kello 18:00 alkaen kahvila Kahvipuuhun. Kokkolan Latu tarjoaa pullakahvit. Osoite Isokatu 11.

Voit osallistua toimintaan monella tapaa:

  • Retkien ja muiden ulkoiluaktiviteettien vetäjänä tai apuohjaajana
  • Auttamalla ladun retki- ja ulkoiluvälineiden vuokraustoiminnassa
  • Lähtemällä mukaan hallitustyöhön kevään vuosikokouksessa
  • Osallistumalla Rastimajan päivystystoimintaan hiihtokaudella (ja myös sen ulkopuolella) 
  • Kirjoittamalla Kokkolan Ladun nettisivujen blogiin. 

Suomen Latu tarjoaa monenlaisia ulkoiluun liittyviä ohjaajakoulutuksia, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi mikäli sitoudut ohjaamaan toimintaa Kokkolan Ladulla!

Vuosikokous 2024

Kokkolan Latu ry:n vuosikokous pidetään Hotel Kokkolan tiloissa 20.2.2024 kello 18:00. Osoite Rantakatu 14, 67100 KokkolaEsillä sääntömääräiset asiat.

Kahvitarjoilua varten ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 16.2.2024 mennessä sähköpostitse kokkolanlatu@kokkolanlatu.fi

Kokkolan Latu ry jäsenedut liikkeissä

Paikallisia etuja esittäessäsi Kokkolan Ladun jäsenkortin kassalla:

Intersport Kokkola: -10% kaikista jalkineista

Erä24.fi -nettikaupasta ja Oulaisten liikkeestä 15 % alennus ostoksista Kokkolan Ladun jäsenille. Saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttiasi liikkeessä tai nettikaupassa koodilla, jonka löydät sähköpostitse jäsenille lähetetyssä jäsenkirjeessä. Ota koodi talteen!

Talven tapahtumat

Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, eivätkä edellytä ilmoittautumista, mikäli muuta ei ole mainittu.

Rastimaja on auki hiihtokaudella tammikuusta alkaen viikonloppuisin (la-su) sää- ja latuvarauksella edellyttäen, että saamme riittävästi vapaaehtoisia päivystystoimintaan.

29.11.2023 kello 18:00 Kokkolan ladun kummitusretki 70-vuotiaalle Harbådan majakalle. Lähtö talvipolun p-paikalta Sannanrannantien alusta klo 18.00. Parkkitilaa rajoitetusti, suosittelemme yhteiskyytejä. Kuljemme talvipolun majakalle, jossa Kokkolan matkaoppaiden Esa Lindholm kertoo majakan tarinaa. Palaamme yhdessä talvipolkua takaisin lähtöpaikalle. Omat otsalamput mukaan. Matkan yhteispituus noin 5 km.

16.1.2024 kello 18:00 jutustelutuokio kahvila Kahvipuussa uusille yhdistysalktiiveille. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa! Tarjoamme pullakahvit.

20.2.2024 kello 18:00 Kokkolan Latu ry vuosikokous Hotel Kokkolassa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet uutiskirjeessä ja Ladun nettisivuilla. Kahvitarjoilu.

Lisää tapahtumia tiedotetaan alkuvuodesta uutiskirjeessä, nettisivuilla sekä somessa.

Melontakaluston myynti

Kokkolan Latu luopuu kajakkien ja kanoottien vuokraamisesta ja myy melontakaluston. Kaluston esittelyt ja tarjoamisohjeet nettisivuillamme joulukuun aikana. Tarjousaikaa tammikuun loppuun.

Seuraa ilmoittelua somessa ja nettisivuillamme.

Uusi Kokkolan ulkoilukarttakirja

Kokkolan kaupunki on julkaissut uuden ulkoilukarttakirjan paikallisista reiteistä ja taukopaikoista. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuutta hankkia karttakirja hintaan 10 € (normaalisti 20 €).

Laita sähköpostia kokkolanlatu@kokkolanlatu.fi, mikäli olet kiinnostunut tilaamaan. 

Välinevuokraus

Kokkolan latu vuokraa monipuolisia retkeilyvälineitä Kokkolan Ladun jäsenille ulkoiluun talveksi ja kesäksi. Näin sinun ei tarvitse ostaa välineitä omaksi kokeilematta! Vuokraukset vain Kokkolan Ladun jäsenille.

Melontavälineitä vuokraamme vastuusyistä vain kokeneille melojille. Näet koko valikoiman osoitteessa kokkolanlatu.fi/valinevuokraus

Vuokra-ajat ovat joko viikonloppu-, arkiviikko- (ma-pe) tai viikkovuokria. Sitä lyhyempiä vuokrauksia ei enää tehdä. Vuokravälineiden nouto ja palautus välinevarastolle pääsääntöisesti joko maanantaina tai perjantaina kello 17-18 välisenä aikana.

Tiedustelut kaikkien vuokravälineiden osalta: 

Puhelin tai WhatsApp 041 318 8400.

Vuokraaja ei välttämättä pysty vastata puhelimeen, joten odotathan yhteydenottoa.