Siirry suoraan sisältöön

Jäsenkirje joulukuu 2022

  • antti 

Syksy on mennyt vauhdilla ja pian astellaan seuraavaan vuoteen. Tuleva vuosi onkin meille erittäin merkityksellinen, sillä Kokkolan Latu ry täyttää peräti 70 vuotta! Juhlavuoden suunnitelmat ovat jo kovassa vauhdissa ja kerromme niistä lisää tässä jäsentiedotteessa.

Kokkolan Latu on järjestänyt vuoden mittaan monenlaista toimintaa jäsenistölle ja on ollut ilo huomata, kuinka osallistujamäärät ovat palautuneet ns. normaalitasolle. Perinteinen Laajalahden otsalamppuretki oli jälleen menestys ja retkeilimme pilkkopimeässä luonnossa otsalamppujen kera noin sadan hengen joukolla.

En malta olla mainitsematta, että kaikki tämä toiminta vaatii rutkasti vapaaehtoistyötä. Olemmekin tässä jäsentiedotteessa vinkanneet, miten juuri sinä voisit olla mahdollistamassa yhdistyksen toimintaa myös jatkossa. Toivottavasti innostuisit mukaan vaikka pienelläkin panoksella! Sini

Vuonna 2023 juhlitaan Kokkolan Ladun 70 -vuotisjuhlia. Juhlavuodelle on suunniteltu monenlaista ulkoiluun liittyvää ohjelmaa. Julkaisemme tiedot tulevista tapahtumissa nettisivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Otamme mieluusti vastaan ideoita juhlavuoden ohjelmaksi. Ota yhteys puheenjohtajaan.

Varsinainen syntymäpäivä on 18.2. Synttäripäivän juhlinta alkaa Rastimajalta klo 10-15, jossa Kokkolan Latu tarjoaa rajoitetun erän uusia hienoja tuubihuiveja lihasvoimin paikalle saapuville. Toivotaan siis lumista talvea ja hyviä latuja! Illalla klo 17 järjestämme koko perheelle sopivan juhlatilaisuuden Amorissa, ilmoittautuminen 31.1.2023 mennessä: https://forms.gle/YL4nDhqTtSkt7KFd8

Uudet nettisivut julkaistaan tammikuussa heti juhlavuoden alkuun. Sivuilla on uusi blogiosio, johon kaikki jäsenet voivat ehdottaa omia kirjoituksia. Laita viestiä puheenjohtajalle jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta!

Halajaako mielesi tunturiin?

Kokkolan Ladun perinteinen Kiilopään reissu vuodelle 2023 on varattu alustavasti viikolle 12. Reissu toteutetaan, mikäli joku reissulle lähtijöistä ottaa ilmoittautumiset ja matkanvetäjän tehtävän vastuullensa. Tehtävä ei vaadi paljoa ja siihen saa perehdytyksen.

Ota yhteys ari.hamynen (ät) gmail.com tai nolla neljä nolla 5574833, Vetäjän haku avoinna 20.12.2022 saakka. Mikäli vetäjää ei löydy reissu perutaan. Päivitys: Vetäjä löytynyt ja reissu järjestetään.

Kokkolan Ladulla on mökkiosakkeet Saariselällä ja Jerisjärvellä, joita vuokrataan jäsenille.

Hakuajat ja hinnat kullekin viikolle näet nettisivuilta mökkien kalentereista. Jos hakijoita on enemmän kuin 1, arvotaan kuka saa viikon. Viikon saajalle ja hakijoille ilmoitetaan tuloksesta muutaman viikon kuluessa hakuajan umpeutumisen jälkeen.

Kurkkaa mökkitarjonta ja hakuohjeet:

http://www.kokkolanlatu.fi/jerisranta/
http://www.kokkolanlatu.fi/outaladun-mokki/

Hae mökkiviikkoa 31.12.2022 mennessä!

Etsimme jatkuvasti uusia aktiiveja mukaan toimintaamme. Voit osallistua toimintaan monella tapaa:

retkien ja muiden ulkoiluaktiviteettien vetäjänä tai apuohjaajana,
auttamalla ladun retki- ja ulkoiluvälineiden vuokraustoiminnassa,
lähtemällä mukaan hallitustyöhön kevään vuosikokouksessa,
osallistumalla Rastimajan päivystystoimintaan hiihtokaudella (ja myös sen ulkopuolella) tai
kirjoittamalla Kokkolan Ladun nettisivujen blogiin, joka julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen

Suomen Latu tarjoaa monenlaisia ulkoiluun liittyviä ohjaajakoulutuksia, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi mikäli sitoudut ohjaamaan toimintaa Kokkolan Ladulla. Kysy lisää Siniltä!

Paikallisia etuja esittäessäsi Kokkolan Ladun jäsenkortin kassalla:

Intersport Kokkola: -10% kaikista jalkineista

Hartman Kokkola: -20% Petzl-otsalampuista

Aivan uutena etuutena Erä24.fi -nettikaupasta ja Oulaisten liikkeestä 15 % alennus ostoksista Kokkolan Ladun jäsenille. Saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttiasi liikkeessä tai nettikaupassa sähköpostilla saapuneesta uutiskirjeestä (emme julkaise koodia netissä). Ota koodi talteen!

Suomen Ladun jäsenrekisteri on uudistunut vuoden 2022 lopussa. Uuden järjestelmän kautta voit tilata sähköisen jäsenmaksulaskun, esittää sähköisen jäsenkortin jäsenetuja käyttäessä sekä päivittää omia tietoja jäsensivustolla: https://www.suomenlatu.fi/jasenille.html Kokkolan Latu ry ottaa sähköisen uutiskirjeen vastaanottajien sähköpostiosoitteet jäsensivuston kautta, joten on tärkeää että tietosi on siellä ajan tasalla.

Sähköposti tulee siis ilmoittaa suoraan Suomen Ladulle, ei Kokkolan Ladulle: https://www.suomenlatu.fi/jasenille/ilmoita-sahkopostiosoitteesi.html

Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, eivätkä edellytä ilmoittautumista, mikäli muuta ei ole mainittu.

Rastimaja on auki hiihtokaudella viikonloppuisin (la-su) sää- ja latuvarauksella. Lisää tapahtumia tiedotetaan alkuvuodesta uutiskirjeessä, nettisivuilla sekä somessa.

31.1.2023 Ilmoittautuminen 70v-juhlille päättyy

18.2.2023 Kokkolan Latu 70v Rastimajalla klo 10-15 ja
iltajuhla Juhlakeskus Amorilla klo 17-24!

18.-25.3.2023 Kiilopään matka mikäli järjestäjä löytyy, ks. yllä lisätietoa.

Järjestämme muitakin tapahtumia ja retkiä Kokkolan ja lähikuntien alueilla. Päivämäärät ja muut tiedot tarkentuvat myöhemmin ja löytyvät nettisivuilta sekä somesta. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!

Kokkolan ladun vuokravälineistä löytyy välineet monenlaiseen menoon sekä kesäisin että talvisin. Löydät vuokravälineet ja vuokrausohjeet nettisivuiltamme.

Välineitä vuokrataan Kokkolan Ladun jäsenille. Mikäli olet kiinnostunut hoitamaan vuokravälineiden luovutusta ja palautusta kulukorvausperiaatteella, olethan yhteydessä puheenjohtajaan!

Tiedustelut kaikkien vuokravälineiden osalta:
Tanja Ojanperä, 041 318 8400, arkisin ma – pe klo 08:00 – 17:00.

Varaa väline vähintään 3 vrk ennen noutamista. Välineiden nouto ja palautus arkipäivisin.

Palauttaessasi vuokravälineitä, mainitse, jos olet huomannut jotain vikoja tai puutteita. Kaluston normaali kuluminen sisältyy vuokrahintaan.